Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2015 07:40

Boateng'in menajeri Galatasaray'ı doğruladı

Galatasaray'da Melo'nun ''ayrılabilirim'' sinyalinden sonra Boateng iddiaları güçlenirken, oyuncunun menajerinden de sürpriz bir açıklama geldi.

Boateng'in menajeri Galatasaray'ı doğruladı
galatasaray, boateng,

Schalke 04 takımında kadro dışı bırakıldıktan sonra Galatasaray'ın gündemine giren ve hatta dış basın tarafından Galatasaray'ın 4 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilen Boateng'in menajerinden sürpriz bir açıklama geldi. Bild'e konuşan Boateng'in menajeri Edoardo Crnjar, ''Galatasaray'ın Boateng ile ilgilendiğini biliyorum ancak bizimle şu ana kadar temasa geçen olmadı'' dedi.

Galatasaray yönetiminin ilk olarak Schalke yönetimiyle bonservis sorununu çözeceği ve daha sonra Boateng ve menajeri ile masaya oturacağı öğrenildi.
Ganalı orta saha oyuncusu Boateng, Melo'nun bölgesi olan ön liberoda forma giyerken, Brezilyalı yıldızın ''ayrılabilirim'' sinyali vermesi ve Galatasaray'ın Boateng ile ilgilendiğinin resmileşmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...