Tgrt Haber
21 Ekim 2017 18:52

Bol gollü maçta kazanan çıkmadı

Süper Lig'in 9. haftasında Akhisar kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Ligde geçen hafta deplasmanda Trabzonspor’u 6-1 mağlup etmeyi başaran Teleset Mobilya Akhisarspor, Başkent ekibine karşı bir ara 3-1 geriye düştüğü mücadelede geri dönmeyi başardı ve maçta skoru 3-3'e getirerek bir puanı almasını bildi.

Bol gollü maçta kazanan çıkmadı
akhisar belediyespor,,gençlerbirliği,

Süper Lig'in 9. haftasında Akhisar kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ligde geçen hafta deplasmanda Trabzonspor’u 6-1 mağlup etmeyi başaran Teleset Mobilya Akhisarspor, Başkent ekibi ile 3-3 berabere kaldı ve her iki ekip de sahadan bir puanla ayrıldı.

Mücadeleye hızlı başlayan Kırmızı Siyahlı takım oldu. 18. dakikada Serdar Özkan ve 23. dakikada Uğur Çiftçi skoru deplasmanda 2-0 yaptı. Bu golün ardından ev sahibi direnç göstermeye çalıştı ve 39'da kazanılan penaltıyı gole çeviren Soner Aydoğdu skoru 2-1'e getirdi. İlk yarının son sözünü sözyeleyen son dönemde çıkış yakalayan Vedat Muriç oldu ilk yarı Gençlerbirliği'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

2. yarıda dakikalar 59'u gösterdiğinde Scekic penaltıya neden oldu ve hakem Suat Arslanboğa, beyaz noktayı gösterdikten sonra Gençlerbirliği oyuncusunu 2. sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Topun başına Paulo Henrique geçti ve skoru 3-2'ye getirdi. Bu golün hemen ardından maçta işler tersine döndü ve atak olan taraf Akhisarspor oldu.

65. dakikada Abdoul Sissoko, skorda dengeyi sağlayan golü kaydetti. Mücadelede her iki ekip de gol pozisyonlarına girdi ancak faydalanamadı ve heyecan dolu maçta kazanan çıkmadı.

Alınan bu sonuçla Akhisar puanını 17'ye yükseltti. Gençlerbirliği ise 8 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...