Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2017 18:41

Bosna Hersek, Fatih Terim ile görüştü

Bosna Hersek Milli Takımı'nın, teknik direktörlük görevi için Fatih Terim ile görüştü. Tarık Hodziç, Bosna Hersek'in Fatih Terim için çok istekli olduğunu dile getirirken Terim anlaşma sağlandığı takdirde duyuracağını belirtti

Bosna Hersek, Fatih Terim ile görüştü
fatih terim,misimoviç,bosna

Bosna Hersekli yetkililer, Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim'le bir araya geldi. Ekipte Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun stratejik danışmanı Zvjezdan Misimovic, eski Galatasaraylı futbolcu Tarık Hodziç bulundu.

İHA'da yer alan habere göre Bosna Hersek Futbol Federasyonu Başkanı Dino Begi, Misimovic ve Hodziç aracılığıyla Fatih Terim'e teklifte bulundu. Yaklaşık 3 saat süren görüşme sona erdi ve iki taraf da görüşme sonrası açıklamalar yaptı.

Tarık Hodziç görüşme sonrasında şunları söyledi:

Biz düşüneceğiz, taşınacağız. İki taraf da düşünecek taşınacak. İnşallah hoca gelir, biz de o zaman Avrupa Şampiyonası'na gideriz. İnşallah gelir, bütün Bosna istiyor, biz çok istiyoruz. Bütün Bosna ayakta.

Fatih Terim ise "Bosna Hersekli dostlarımızla yemek yedik, çok keyifli bir sohbet oldu. Onları burada görmek güzel oldu. Tarık benim sevdiğim bir dostum. Ne konuştuk? Futbol konuştuk. Önümüzdeki günlerde belli olur." dedi. Terim ayrıca anlaşma olduğu takdirde bunu duyuracağını belirtti.

Hodzic, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Terim'e milli takımın isteğini ilettiğini ve görüşme gerçekleştirmeleri gerektiğini söylediğini aktararak, Terim'in Bosna Hersek Milli Takımı için çalışmasının ihtimal dahilinde olduğunu bildirmişti.

Bosna Hersek, daha önce bir dönem Kayserispor'u da çalıştıran Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'ye de teklif götürmüştü.

Bosna Hersek, 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılamamasının ardından Bazdarevic ile yollarını ayırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...