Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2018 22:13

Buducnost - AX Olimpia Milan maç sonucu: 71-82

Turkish Airlines EuroLeague'de ikinci günün ilk maçında Karadağ temsilcisi Buducnost, sahasında konuk ettiği AX Olimpia Milan'a 82-71 mağlup oldu.

Buducnost - AX Olimpia Milan maç sonucu: 71-82
Buducnost,

Turkish Airlines EuroLeague'de 2018-19 sezonunun ikinci gününün ilk maçında Karadağ temsilcisi Buducnost, sahasında AX Olimpia Milan'ı konuk etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Milan, ilk çeyreği 11-22 üstün tamamladı. 

İkinci çeyrekte iki takım da hücumda etkili performans sergilerken farkı korumayı başaran konuk ekip, ilk yarıyı 31-42 önde tamamladı. 

Üçüncü çeyrekte farkı azaltmayı başaran Buducnost, son çeyreğe 51-57'lik skorla girdi. 

Son çeyrekte Earl Clark'ın sayılarıyla etkili olan Buducnost, son 2 dakikalık bölüme farkı 3 sayıya indirerek girse de son bölümde hata yapmayan AX Olimpia Milan, karşılaşmadan 71-82 galip ayrıldı. 

Buducnost'ta eski Beşiktaşlı Earl Clark 22 sayı, 5 ribaunt ile yıldızlaşırken Edwin Jackson 12, Nikola Ivanovic ve Alen Omic de 11'er sayıyla oynadılar. 

AX Olimpia Milan'da Vladimir Micov 15 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Nemanja Nedovic 14, Mike James 13 sayı üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...