Tgrt Haber
13 Ocak 2017 19:38

Bursaspor Trabzonspor maçında ilk 11'ler belli oldu

Trabzonspor, yeni transferlerinin de katkısıyla ligin flaş ekibi Bursaspor’u devirerek ikinci yarıya fırtına gibi giriş yapmak istiyor. Peki Bursaspor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak. Mücadelede ilk 11'ler belli oldu.

Bursaspor Trabzonspor maçında ilk 11'ler belli oldu
bursaspor, trabzonspor, ilk 11,

Süper Lig’in ilk yarısını oldukça sancılı geçiren Trabzonspor, devre arasının ardından ilk maçında Bursaspor’a konuk oluyor. Kadrosunu Emmanuel Mas, Joao Pereira ve Olcay Şahan’la takviye eden Bordo-Mavililer, oldukça verimli geçen Belek hazırlık kampının meyvelerini Bursaspor’u devirerek almak ve ligde yepyeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor. Mücadelede ilk 11'ler belli oldu.

Bursaspor-Trabzonspor ilk 11'ler:

Bursaspor: Harun, Erdem, Ertuğrul, Sivok, Aziz, Jorquera, Merter Yüce, John, Batalla, Deniz, Kubilay

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Okay, Onazi, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Castillo, N’Doye

Bursaspor-Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bu akşam Timsah Arena'da oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımını fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz. İki ekip arasındaki mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Ligin ikinci devresi öncesi kadrosunu Joao Pereira, Emmanuel Mas, Carl Medjani, Olcay Şahan gibi oyuncularla güçlendiren bordo-mavililer, Bursaspor maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Bordo-mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Slovak oyuncu Matus Bero’nun sakatlığı bulunuyor.

Trabzonspor ile Bursaspor 81. randevuda

Trabzonspor ile Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci devresinin açılışında yarın Bursa’da yapacakları maçla 81. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 80 lig maçında, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 40-11 üstünlüğü bulunuyor. 29 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 120 gol atarken, kalesinde 63 gol gördü. Karadeniz ekibi, deplasmanda iç sahaya oranla galip gelmekte zorlandı. 40 karşılaşmanın 14’ünü kazanan bordo-mavililer, 10 maçtan mağlubiyetle, 16 maçtan beraberlikle ayrıldı. İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri de Trabzonspor aldı. Bordo-mavililer, 1988-89 sezonunda deplasmanda 6-0, 2001-2002 sezonunda evinde 5-0 galip geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...