Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Eylül 2016 18:59

Bursaspor zirveye doğru emin adımlarla yürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında ligin formda ekibi Bursaspor evinde Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti.

Bursaspor zirveye doğru emin adımlarla yürüyor
bursaspor, Spor Toto Süper Lig,

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta maçında Bursaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Karşılaşmada kazanan taraf 1-0'lık skorla ev sahibi Bursaspor oldu. Bursaspor'a galibiyeti getiren golü 62. dakikada Cristobal Jorquera kaydetti.Ev sahibi Bursaspor'da geçen hafta Kayserispor maçında kırmızı kart gören ve cezasını Bayrampaşa kupa maçında çeken İsmail Konuk, Kasımpaşa karşılaşmasının 74. dakikasında da kırmızı kart gördü ve takımı 10 kişi bıraktı.Ceza sahası içerisinde İsmail Konuk, topa elle dokunmasının ardından oyundan atılırken, Tunay Torun, 75. dakikada penaltı vuruşunda kaleci Harun Tekin'e takıldı.

Bursaspor 10 kişi kalmasının ardından kalesinde tehlikeler yaşamasına rağmen kaleci Harun Tekin oldukça başarılı bir performans sergiledi ve gole izin vermedi. Kasımpaşa'nın son dakikalarda kaçırdığı fırsatlar, Bursasporlu taraftarları fazlasıyla korkuttu.Bu galibiyetin ardından Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Bursaspor puanını 12'ye yükseltti ve 11 puanı bulunan Beşiktaş ile Galatasaray'ı geçerek 13 puanlı Medipol Başakşehir'in altında haftayı ikinci sırada kapattı. Kasımpaşa ise 1 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Bursaspor, Gaziantepspor'a konuk olacak. Kasımpaşa, Kayserispor'u ağırlayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...