Tgrt Haber
20 Haziran 2017 16:15

Büyük sürpriz! Galatasaray için İstanbul'a geliyor

Galatasaray'ın transfer gözdesi Tete'nin menajeri Raiola görüşme yapmak için İstanbul'a geliyor.

Büyük sürpriz! Galatasaray için İstanbul'a geliyor
Tete,Galatasaray,Galatasaray transfer

Galatasaray'ın sağ bek adayları arasında yer alan Ajax'ın genç oyuncusu Tete konusunda sıcak bir iddia gündeme geldi. Oyuncunun menajerliğini yapan Mino Raiola'nın transfer görüşmesi için İstanbul'a geleceği öne sürüldü.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Tete için kısa bir süre önce Inter ile görüşme yapan ancak anlaşamayan Raiola bu kez Galatasaraylı yetkililerle buluşacak. Raiola'nın 21 yaşındaki futbolcunun transfer şartlarını aktaracak.

Ajax'ta sakatlığının ardından formasını formasını Joël Veltman'a kaptıran ve yeni sezonda Ajax'tan ayrılmak isteyen Tete için Hollanda temsilcisicinin 3 milyon euro civarında bonservis bedeliyle transferine izin vereceği bildirildi.

Ajax ile sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan 21 yaşındaki 1,80'lik sağ bek, UEFA'da finale çıkan Ajax'ta rotasyonda 23 maçta 1907 dakika görev aldı ve 3 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Ligde 5, Avrupa'da ise 8 müsabakada görev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...