Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2015 13:18

Cardozo Fenerbahçe karşısında ilk peşinde

Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Cardozo, Fenerbahçe maçıyla üç büyük rakibi karşısındaki gol özlemini sonlandırmaya çalışacak.

Cardozo Fenerbahçe karşısında ilk peşinde
cardozo,fenerbahçe,

Trabzonspor'un Paraguaylı futbolcusu Oscar Cardozo; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarındaki sessizliğini,  30 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada bozmaya çalışacak.

Benfica'da 2009-2010 sezonunda 13 maçta 10 gol atarak UEFA Avrupa Ligi'nin en golcü oyuncusu olan, aynı sezon ligde 29 maçta 26 gol, 2011-2012 sezonunda da 29 maçta 20 golle Portekiz Ligi'nde gol krallığı sevinci yaşayan ve geçen sezon başında Trabzonspor'a gelen Cardozo, ilk sezonunda 17, bu sezon da 4 gol olmak üzere ligde 21 gol kaydetti.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile söz konusu dönemde oynanılan 8 maçın 6'sında 398 dakika görev yapan Cardozo, bu karşılaşmada rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi.

Benfica'da atmıştı

Türkiye'de Fenerbahçe karşısında golü bulunmayan Cardozo, Benfica forması altında sarı-lacivertli takıma gol atmıştı.

Oscar Cardozo, Benfica'nın 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak sarı-lacivertli takımın elenmesinde rol oynamıştı. İstanbul'da rakibini 1-0 yenen sarı-lacivertliler, deplasmanda Kuyt'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakalamıştı ancak Cardozo, 35 ve 66. dakikalarda attığı gollerle takımını Amsterdam'daki final yolculuğuna taşımış ve sarı-lacivertli takımı üzmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...