Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2015 14:52

Carlo Ancelotti'nin görevine son verildi

La Liga'da sezonu ikinci sırada tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin görevine son verildi.

Carlo Ancelotti'nin görevine son verildi
La Liga, Real Madrid, Carlo Ancelotti,

İspanya'da şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran ve UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Juventus'a elenen Real Madrid, İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdı. Tecrübeli teknik adam iki sezondur İspanyol ekibinin başında görev yapıyordu. Ancelotti yönetimindeki Madrid ekibi geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve Kral Kupası'nı kazanmış, bu sezon başında ise Avrupa'da Süper Kupa'yı ve Dünya Kulüpler Şampiyonası Kupası'nı müzesine götürmüştü.
Adı 2001-2009 yılları arasında çalıştırdığı Milan ile anılan Ancelotti'nin belindeki rahatsızlık nedeniyle 1 sene takım çalıştırmayacağı belirtildi. İspanyol basınında yer alan iddialara göre Real Madrid'in yeni teknik direktörlüğünün en güçlü adayı olarak ise Rafael Benitez gösteriliyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...