Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2017 18:37

Carrefoursa 3 bin kişiyi işe alacak

Carrefoursa CRFSA.IS Genel Müdürü Hakan Ergin, şirketin bu yıl birebir satışlarda enflasyonun üzerinde büyüme hedeflediğini ve 100 milyon lira üzerinde yatırım yapacağını söyledi.

Carrefoursa 3 bin kişiyi işe alacak
carrefour, carrefour personel, personel alımı,

Şirketin 2017 hedeflerinin açıklandığı toplantıda konuşan Ergin, şirketin bu yıl en az 3 bin yeni işe alım planladığını ve bu rakamlara yeni mağazalar nedeniyle işe alınacaklar ve rotasyonların dahil olduğunu da ifade etti.

Carrefoursa CRFSA.IS 2016 yılında 432.2 milyon lira zarar etti. Şirket bir önceki yılı da 31.7 milyon lira zararla tamamlamıştı. Şirketin 2016 hasılatı ise yüzde 14 artışla 4.49 milyar lira olarak gerçekleşti.

Şirketin ana ortağı Fransa merkezli Carrefour'un sonuçlardan memnun olduğunu ifade eden Ergin, Carrefoursa bünyesindeki arazileri, uygun teklif geldiğinde değerlendireceklerini de belirtti.

Ergin Carrefoursa'nın şirket satın almasının söz konusu olmadığını, ancak lokasyon bazlı satın alma yapabileceklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...