Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2017 16:47

Carvajal'a UEFA soruşturması

UEFA, Real Madrid'in APOEL ile oynadığı maçta taç atışını bir türli kullanmayarak sarı kart gören ve grupta anlamını yitirmiş Borussia Dortmund maçında cezasını çekecek olan Carvajal için "Bilerek kart görme" gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Carvajal'a UEFA soruşturması
spor,,uefa soruşturması geçiren futbolcular,

UEFA'dan Real Madrid'in sağ beki Daniel Carvajal'a soruşturma. 25 yaşındaki futbolcu Apoel ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçının son anlarında 6-0 galiplerken taç atışını bir türlü kullanmayarak sarı kart görmüştü. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde görev yaptığı üç maçta da sarı kart gören ve grupta anlamı kalmamış Borussia Dortmund maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Carvajal, bu sayede eleme turları maçlarına kartlarını sıfırlamış olarak çıkacak.UEFA ise Carvajal'in ilginç sarı kart görüşüne kayıtsız kalmadı ve "Bilerek sarı kart görmek" suçlamasıyla soruşturma başlatıldığını duyurdu. Carvajal hakkında karar 7 Aralık'ta verilecek. Milli futbolcunun UEFA'dan iki maç daha ceza alma ihtimali bulunuyor. Bu durumda Carvajal ikinci tur maçlarının ikisinde de forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...