Tgrt Haber
28 May 2017 18:13

Çaykur Rizespor umudunu son haftaya taşıdı

Çaykur Rizespor deplasmanda iddiasız Osmanlıspor'u geriden gelerek 2-1 mağlup etti ve Bursaspor'un da yenilmesiyle ligde kalma umudunu son haftaya taşıdı.

Çaykur Rizespor umudunu son haftaya taşıdı
rizespor, osmanlıspor,

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 2-1 kazanarak ligde kalma umutlarını son haftaya bıraktı.

Bursaspor’a ikili averajda üstün olan Karadeniz ekibi, geriden gelip kazandığı maç sonrasında 33 puana yükseldi. Bursaspor’un da Gençlerbirliği’ne sahasında 2-1 yenilmesiyle aradaki farkı 2’ye düşürdü.

Rizespor’a galibiyeti 42. dakikada Petrucci ile 52. dakikada Kweuke getirdi. Kamerunlu golcü 47. dakikada ise penaltıdan yararlanamadı. Osmanlıspor’un tek golü ise 7. dakikada Adam Maher’den geldi.

Çaykur Rizespor ligin son haftasında sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Bursaspor ise deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Karadeniz temsilcisi galip gelirse, Bursaspor da puan kaybederse kalacak. 35 puana sahip yeşil-beyazlılar, Trabzonspor deplasmanından mutlak galip dönmek zorunda!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...