Tgrt Haber
11 Aralık 2017 14:44

Celtic taraftarından Filistin'e anlamlı destek

Celtic taraftarları, Trump'ın Kudüs kararına tribünde pankart açarak tepki gösterdi. Üstelik bu olay, Celtic'in Filistin'e ilk desteği değil.

Celtic taraftarından Filistin'e anlamlı destek
celtic,,filistin,

İskoç futbol kulübü Celtic'in taraftarları, daha önce yaptıkları gibi yine Filistin'e destek verdi. Taraftarlar, Trump'ın Kudüs kararına karşı tribünde 'Kudüs Filistin'dir' yazılı pankar açtı.

Söz konusu pankart, Hibernian maçı öncesinde Celticli taraftarlara ayrılan tribünlerde açıldı.

Celtic taraftarından Filistin'e anlamlı destek

Celtic'in desteğine karşı harçlıklarını bağışladılar 

Öte yandan Celtic ile İsrailli Hapoel Beer-Sheva arasında 17 Ağustos 2016 yılında yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri play-off turu ilk maçında, Celtic taraftarları karşılaşma öncesinde ve esnasında Filistin bayrakları açmıştı.

UEFA da olayla ilgili disiplin soruşturması başlatmış ve Celtic, ciddi bir para cezasıyla karşılaşmıştı.

Batı Şeria'daki Ed-Dehişa Mülteci Kampı'nda yaşayan yüzlerce Filistinli çocuk da Şampiyonlar Ligi maçında taraftarları Filistin bayrakları açan Celtic'e UEFA'nın verdiği para cezasını ödemek için harçlıklarını bağışlamıştı.

Celtic taraftarından Filistin'e anlamlı destek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...