Tgrt Haber
27 Kasım 2015 09:10

Cenk Tosun, 'Gruptan çıkacağımıza inanıyorum'

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, grubun son maçında karşılaşacakları Sporting Lizbon’dan puan almaları halinde gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

Cenk Tosun, 'Gruptan çıkacağımıza inanıyorum'
cenk tosun

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Beşiktaş, Arnavut ekibi Skenderbeu'yu Cenk Tosun'un attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah-beyazlıların golcü ismi Cenk Tosun, attığı kafa golüne ilişkin gelen bir soruya, “İsmail’i kutlamak istiyorum. Her idmandan sonra bu ortaları çalışıyoruz. Maçtan öncede konuştuk İsmail, ‘Bana gelince hemen sana keserim’ dedi. Bugün de çok güzel bir orta kesti. Bana da sadece vurmak kaldı ve güzel bir gol oldu” dedi.
“NE ZAMAN GİRERSEM GİREYİM TAKIMA FAYDALI OLUYORUM”
İlk 11’de forma şansı bulamayan bir oyuncu için kendisini fit tutmanın zor olduğuna dikkat çeken Tosun, “Çünkü her zaman maç oynamadığınız için kondisyon da ister istemez düşüyor. Onun için idmanlardan sonra özel çalışmalar yapıp kondisyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum ve ne zaman girersem gireyim takıma faydalı oluyorum ve devamlı da olmaya çalışacağım” diye konuştu.
“PUAN ALIRSAK GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZI UMUYORUZ”
Sporting Lizbon’un Rusya’da yenmesi bizim aleyhimize oldu’ diyen Cenk Tosun, sözlerini şöyle tamamladı:
“Biz inşallah Portekiz’de de en kötü ihtimal puan alırsak gruptan çıkacağımızı umuyoruz ve inşallah da böyle olur.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...