Tgrt Haber
03 Ekim 2015 23:26

Chelsea kendini kaybetti

Premier Lig 8. hafta mücadelesinde Chelsea, evinde Southampton'a 3-1 mağlup olarak ligdeki 4. mağlubiyetini aldı.

Chelsea kendini kaybetti
chelsea, southampton,

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de kötü gidişat sürüyor. Ligin 8. hafta mücadelesinde evinde Southampton'ı ağırlayan Chelsea, rakibine 3-1 mağlup olarak taraftarlarına şok yaşattı. Maçın 10. dakikasında Willian ile öne geçen Maviler, 44'te Steven Davis'in gölüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi. İkinci yarıda gol arayan Chelsea, 60. dakikada Mane'nin gölüyle şok yaşadı ve 2-1 mağlup duruma düştü. Southampton, 72'de Pelle'nin de golüyle farkı 2'ye çıkartarak Chelsea'nin beraberlik umutları yok etti ve Jose Mourinho'nun öğrencilerine ligdeki 4. mağlubiyetini tattırdı.

4. MAĞLUBİYETİNİ ALDI
Chelsea, lig tarihindeki en kötü başlangıçlarından birini yaparak ilk hafta evinde Swansea ile 2-2 berabere kalmış, 2. haftada da Manchester City'ye deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu. 3. haftada ise West Bromwich deplasmanın aldığı 3-2 galibiyetle çıkış yakalamak isteyen Mourinho'nun öğrencileri, 4. hafta mücadelesinde evinde Crystal Palace'a 2-1, 5. haftada da deplasmanda Everton'a 3-1 mağlup oldu. 6. hafta mücadelesinde evinde Arsenal'i deviren ve evindeki ilk galibiyetini alarak moral bulan Chelsea, sonrasında Newcastle deplasmanından 2-2 ile döndü.

Bugün evinde oynadığı karşılaşmada da Southampton'a boyun eğen Mourinho'nun öğrencileri, ligde 8 hafta geride kalırken 4. mağlubiyetini aldı ve 8 puanla 16. sıraya yerleşti..

PREMIER LEAGUE'DE DİĞER SONUÇLAR:

Bournemouth - Watford: 1-1
Sunderland - West Ham United: 2-2
Aston Villa - Stoke City: 0-1
Norwich City - Leicester City: 1-2
Crystal Palace - West Bromwich: 2-0

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...