Tgrt Haber
14 Nisan 2015 14:04

Chelsea'nin Antalya'daki futbol okulu tanıtıldı

Chelsea Futbol Kulübü ile Regnum Carya Golf ve Spa Resort Hotel işbirliğinde Antalya'da açılan futbol okulu tanıtıldı.

Chelsea'nin Antalya'daki futbol okulu tanıtıldı
chelsea,antalya,

Öztürk Group'un hayata geçirdiği Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya Golf ve Spa Resort bünyesinde açılan futbol okulunda, Chelsea'nin işbirliğinde geleceğin yıldızlarının yetiştirilmesi planlanıyor. 
Okulda, 4-14 yaş grubundaki çocuklara, İngiltere'den gelen Chelsea antrenörlerince hazırlanan eğitim programı çerçevesinde takım oyunu, teknik oyun ve kişisel oyun eğitimi veriliyor. Ayrıca kalecilik, savunma, oyun kuruculuk ve forvet gibi özel programlar düzenleniyor. Program sonunda katılımcılar, Chelsea onaylı katılım sertifikası almaya hak kazanıyor.
"Bu işte de öncü olmak istiyoruz"
Regnum Carya Golf ve Spa Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulun ilk kez geçen yıl açıldığını belirterek, Türkiye'de ilk olduğunu ifade etti.
Chelsea'nin otel içinde futbol okulunun dünyada sadece iki adet olduğunu anlatan Öztürk, iki hafta süren kurslarda sayıya göre İngiltere'den antrenör getirdiklerini söyledi. Öztürk, bir antrenörün ortalama 15-20 çocuğa eğitim verdiğini dile getirerek, "Çocuklara iyi eğitim verebilmek için gayret gösteriyorlar" diye konuştu.
Yurtdışından ailelerin sırf okul için otele geldiğine işaret eden Öztürk, Türkiye'de ise bunu tam oturmadıklarına değindi. Özellikle yaz döneminde okulda Rus çocuklarının ağırlıkta olduğunu anlatan Öztürk, "Bu işte de öncü olmak istiyoruz. Chelsea için de bizim için de güzel bir şey oluyor. Bir dünya markasının yanında olmak gerçekten özel bir şey" dedi.
Öztürk, eğitim alan çocuklar arasında yetenekli ve potansiyeli olanların Chelsea tarafından değerlendirilebileceğini bildirdi.
"Bu okul başlangıç"
Öztürk, Chelsea'nin yaz aylarında Antalya'da kamp yapıp yapmayacağı yönündeki soru üzerine, şöyle konuştu:
"Takımlar burada konaklamaya ücretler verirken, takım büyüdükçe tam tersi olmaya başlıyor. Para istiyorlar ve milyon dolarlar konuşuluyor. Ama bu okul vasıtasıyla gelmeleri için biz zorlayacağız. Gerçekten Chelsea A Takımının gelmesi güzel bir şey olur ama bunu organize bir şekilde yapmak lazım. Sadece takımı getirip, burada konaklatmak olmaz. Belek bölgesi olarak birkaç takımı getirip, yaz ya da kış turnuvası organize etmek lazım. Ama bu okul bunun için bir başlangıç. Diğer oteller de böyle bir çalışma başlatırlarsa böyle bir potansiyeli takımlar da görür."

Öztürk, okuldaki eğitimlerin 18 Eylül'e kadar devam edeceğini kaydetti
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...