Tgrt Haber
14 Ekim 2015 05:12

Cimbom'u sıkıntılı bir dönem bekliyor

Hem lig hem de Avrupa'da 8 gün içinde 3 kritik maça çıkacak olan sarı-kırmızılı takımda 5 as oyuncunun durumu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu kara kara düşündürüyor

Cimbom'u sıkıntılı bir dönem bekliyor
galatasaray, galatasaray sakatlık

Milli ara sonrası G.Saray zorlu bir maratona giriyor. Sarı-kırmızılı takım, lig ve Avrupa'da 8 gün içinde kritik 3 maça çıkacak. Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği ve Benfica'yı ağırlayacak Cimbom, Kadıköy'de ise ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olacak. Bu kritik dönemde Aslan'da 5 as oyuncunun durumu ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu kara kara düşündürüyor. Bazı isimlerin sakatlıkları nedeniyle sıkıntılı olan Hamzaoğlu, bazı isimlerin de yorgun olacağını düşünerek G.Birliği maçına B planını hazırlıyor. İşte Hamzaoğlu'nu sıkıntıya sokan o isimler: 

1 MUSLERA

Salıyı çarşambaya bağlayan gece 02:00'de Kolombiya maçında sahaya çıkan Uruguaylı kalecinin dönüşü, Perşembe akşamını bulacak. Gençlerbirliği maçı öncesi takımla sadece bir idmana çıkacak. Muslera'nın antrenmansız çıktığı Mersin maçı 1-1 bitmişti. Hafta sonu kaleyi Cenk Gönen koruyabilir.

2 DENAYER

Belçika lı savunmacı, dizindeki ağrı nedeniyle Başakşehir karşılaşmasını tamamlayamadı. Jason Denayer milli takım dönüşü kontrolden geçecek. Panthrakikos maçında galibiyet golünü atan Sabri, Gençlerbirliği maçında Denayer'in yerine sağ bekte görev yapabilir.

3 SNEiJDER

Son iki haftada 20 bin 200 kilometre yolculuk yapan (2xAstana, 2xAmsterdam) ve 30 saat havada kalan Hollandalı maestro, yol yorgunu olarak takıma dönecek. Ayrıca Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart sınırında.

4 BURAK

Milli Takım'a gitse de oynayacak seviyeye dönmüyor. Gençlerbirliği maçında kadroda olmayacak. Benfica ve Fenerbahçe sınavlarına yetişmesi de şu an için oldukça zor gözüküyor.

5 PODOLSKi

Takımla çalışmalara başlayan Podolski, Hamzaoğlu'nun görev vermesi halinde Gençlerbirliği maçında oynamaya hazır. Ancak teknik heyet sakatlığının nüksetmesi halinde Podolski'yi Benfica ve F.Bahçe maçlarında kaybetmekten korkuyor. Hamzaoğlu ve Alman yıldız son kararı birlikte verecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...