Tgrt Haber
30 Haziran 2015 03:48

Çin zulmüne Alparslan tokadı

Kasımpaşa’dan ayrılan Alparslan, kendisine talip olan iki Çin kulübüne, 'Paranın yüzde 10’u Doğu Türkistan’daki Müslümanlar’a verilsin' deyince, transfer yattı.

Çin zulmüne Alparslan tokadı
alparslan,

 Kasımpaşa ile yollarını ayıran Alparslan Öztürk’ün Çin’e transferi gerçekleşmedi. Başarılı oyuncuya iki Çin kulübü cazip teklifler yaparken Alparslan, alacağı paranın yüzde 10'unun Çin baskısı altındaki Doğu Türkistan'da yaşayan Müslümanlar’a ve Türkler’e bağışlanması talebinde bulundu. Belçika doğumlu olan 22 yaşındaki futbolcunun bu isteği sonrası Çinli yöneticiler böyle bir durumun kendileri açısından kriz oluşturacağını belirterek, transferden vazgeçtiler. Alparslan, “Olsun, varsın. Vazgeçsinler. Biz ekmeğimizi her yerde kazanırız, Doğu Türkistan'da halk yiyecek ekmek bulamıyor. Allah onlara yardım etsin” ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...