Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2018 12:57

Cocu öğrencilerine talimatı verdi: Nefes aldırmayın

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phliip Cocu, Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı toplantıda, rakiplerine nefes aldırmamaları için öğrencilerine uyarılarda bulundu.

Cocu öğrencilerine talimatı verdi: Nefes aldırmayın
fener,,cocu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Beşiktaş'ta Medel'in cezası nedeniyle kendilerine karşı oynamamasını avantaj olarak görüyor. Hollandalı çalıştırıcı, talebeleriyle yaptığı toplantıda, "Medel cezalı. En zayıf bölgeleri savunmanın önü. Top çıkarmakta zorlanacaklar. O bölgede rakibe nefes aldırmayın" dedi. Cocu; Ayew, Benzia, Slimani ve Aatif'a da top rakipteyken orta sahaya savunma katkısı sağlamaları gerektiğini söyledi.

FENERBAHÇE'DEN ÖZEL AYDINUS ANALİZİ

Fenerbahçe teknik heyeti, derbide rakip gibi hakemi de analiz ettirdi ve bu bilgileri oyuncularıyla paylaştı. Hakemin ikili mücadelelere müsaade ettiği ifade edilen analizde "Bu tür mücadeleden kaçmayın. Dozunda sertlik sorun olmayacak. Ancak rakibe kasıtlı sertliklerde hakem kesinlikle affetmiyor. Bu konuda sakin kalın. Rakiple ikili diyalog kurmayın" bilgilerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...