Tgrt Haber
17 Mart 2018 17:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Türkiye Kupası finali...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Diyarbakır'da oynanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Türkiye Kupası finali...
erdoğan

Mayıs ayında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı şehir belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, finalin Diyarbakır Stadı'nda oynanacağını açıkladı. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde ilk maçlar 27 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde oynanmıştı. 27 Şubat'ta Teleset Mobilya Akhisarspor ile Galatasaray arasında Manisa'da oynanan mücadele, sarı-kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle sona ermişti.

Yarı finaldeki diğer mücadelede ise Beşiktaş, 1 Mart'ta Fenerbahçe'yi ağırlamış ve dev derbi 2-2'lik eşitlikle sona ermişti.

STADYUM HENÜZ TAMAMLANMADI

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, geçen gün yaptığı açıklamada Diyarbakır Stadı'nın tamamlanmak üzere olduğunu duyurmuştu. Kayapınar ilçesinde, 158 bin 353 metrekare alanda yapımı süren, Diyarbakır'ın yanı sıra bölgeye de hizmet verecek UEFA ve FIFA standartlarındaki 33 bin seyirci kapasiteli stadın da tamamlanma aşamasına geldiğini bildiren Turan, "UEFA ve FIFA standartlarındaki modern stadımız hem Diyarbakır’a hem de bölgeye yeni bir değer katacak. Stadımız tamamlanma aşamasına geldi. Stadımızı en kısa sürede bitirip Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teslim edeceğiz." bilgisini aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...