Tgrt Haber
08 Temmuz 2015 07:17

Cüneyt Tanman'dan sosyal medyayı sallayan açıklama

Tanman, "Maxi Pereira'nın özellikleri itibariyle Sabri'den arstı yok. Tarık Çamdal ise yeni transfer etkisi yapacak. Aslan gibi futbolcu" dedi..

Cüneyt Tanman'dan sosyal medyayı sallayan açıklama
sabri, arda turan,

F.Bahçe dünya yıldızlarını bir bir kadrosuna katarken Galatasaray cephesinden ilginç açıklamalar gelmeye devam ediyor. Sarı- Kırmızılı takımın yöneticisi Cüneyt Tanman, Sabri'nin Maxi Pereira'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu belirterek Tarık Çamdal'ın yeni transfer niteliğinde etki yaratacağını iddia etti. Tanman'ın bu açıklamaları sosyal medyada espri konusu oldu. Tanman'ın Sabri, Pereira karşılaştırması şu şekildi: "Pereira'nın özellikleri itibariyle Sabri'den ne artısı ne de eksisi var. Maxi Pereira'yı alırsak insanlar mutlu mu olacak. Pereira'nın özellikleri bakımından Sabri'den bir artısı yok. İnsan elindekinin kıymetlerini bilmeli" dedi.

TARIK ÇAMDAL ASLAN GİBİ FUTBOLCU!
Tanman, Tarık Çamdal için ise yeni bir transfer etkisi yaratacağını belirterek "Yeni sağ bek alternatifi Tarık Çamdal. Geçen sezon verebileceğinin altında verdi. Bu sene ondan beklenen üzerine koyması. Bu takımın ve hocanın istediği şeyler var. Bunları yaparsa aslan gibi futbolcu" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...