Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ekim 2015 23:09

Daum'dan Gomez'e milli takım desteği

Christoph Daum, Beşiktaş'ta forma giyen Mario Gomez'in Almanya Milli Takımı için yararlı olabileceğini söyledi.

Daum'dan Gomez'e milli takım desteği
daum,

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı bir dönem çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum, Beşiktaş'ta forma giyen Mario Gomez'in Almanya Milli Takımı için yararlı olabileceğini söyledi.

Daum, televizyon kanalı Sky Sport'a yaptığı açıklamada, Almanya Milli Takımı'nın, Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandwoski tarzında bir oyuncuya sahip olmadığını savundu.

Mario Gomez'in milli takımda forma giymesini destekleyen Daum, "Mario Gomez, Beşiktaş'ta eski formunu buluyor ve golcü mantalitesini geri kazanıyor. Gomez, özellikle katı savunma yapan rakiplere karşı Almanya Milli Takımı'nda yararlı olur" yorumunda bulundu.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de geçen hafta verdiği demeçte, "Gomez'in, değer gördüğü bir çevresi olması durumunda gerçek performansını göstereceği" değerlendirmesini yapmış ve 30 yaşındaki forvet oyuncusunun, formunu sürdürmesi halinde milli takıma çağrılma şansının yüksek olduğunu ifade etmişti.

Gomez'in, 60 kez giydiği Almanya Milli Takımı formasıyla 25 golü bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...