Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2016 18:16

Demokrasi şehitleri anısına motosiklet yarışı düzenlenecek

Türkiye Motosiklet Federasyonu, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Demokrasi Şehitleri Kupası Motosiklet Kumsal Yarışı düzenleyecek.

Demokrasi şehitleri anısına motosiklet yarışı düzenlenecek
motosiklet, demokrasi, şehitler,

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Demokrasi Şehitleri Kupası Motosiklet Kumsal Yarışı düzenleyecek.

Federasyon yönetim kurulu, dün yaptığı toplantıda, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki olarak demokrasi şehitleri anısına motosiklet yarışı düzenleme kararı aldı.

Kastamonu'nun Abana ilçesindeki Abana Belediye Meydanı'nda, darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitler anısına yapılacak yarışlarda sporcular, enduro ve ATV sınıflarında mücadele edecek.

Türkiye Sujeti Şampiyonası

Türkiye Sujeti Şampiyonası'nın üçüncü ayağı, 30-31 Temmuz tarihlerinde Kastamonu'nun Abana ilçesinde düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun düzenlediği, Abana Belediyesinin destek verdiği yarış, 30 Temmuz Cumartesi günü Abana Su Sporları Merkezi'nde, serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak.

Sporcular, Abana sahilinde, 31 Temmuz Pazar günü oluşturulacak özel parkurda, hem dalgalarla hem de rakipleriyle mücadele edecek.

Yarışlar, standart 1 (0-110 BG), standart 2 (111-179 BG), standart 3 (180 ve Üzeri), drag, TMF Kupası, Bayanlar Kupası ve flyboard sınıflarında yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...