Tgrt Haber
22 Kasım 2017 15:33

Devre arası 'kanserim' dedi, oyuncular maçı çevirdi

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda dün akşam çok dramatik bir karşılaşma yaşandı. Sevilla, ilk yarısını 3-0 mağlup tamamladığı maçta Liverpool ile 3-3 berabere kaldı ancak bu müthiş geri dönüşün ardında müthiş bir hikaye vardı.

Devre arası 'kanserim' dedi, oyuncular maçı çevirdi
sevilla,,kanser,

Şampiyonlar Ligi dün akşam çok ilginç bir mücadeleye sahne oldu. Sevilla, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı mücadelede Liverpool'la 3-3 berabere kaldı ve gruptan çıkma yolunda hayati 1 puan aldı. Ancak bu müthiş geri dönüşün arkasında dramatik bir gerçek olduğu ortaya çıktı.
 
Sevilla kulübünün bugün resmen açıkladığı bilgiye göre teknik direktör Eduardo Berizzo'ya prostat kanseri teşhisi kondu.
 
Berizzo ise bu durumdan oyuncularına bahsetmedi. İlk yarı bittiğinde soyunma odasına üzgün şekilde giren Sevilla'lı oyunculara gerçeği 15 dakikalık arada açıkladı.
 
Teknik direktörlerine aşırı bir bağlılık hisseden Sevilla'lı oyuncular da ikinci yarıda müthiş bir oyun sergilediler ve harika bir geri dönüşe imza attılar.
 
Atılan her golün ardından futbolcular hocalarına koştular.
 
Guido Pizarro'nun uzatmalardaki beraberlik golü ise Sanchez Pizjuan'daki taraftarları adeta çılgına çevirdi.
 
Berizzo'nun tedavisinin ilerleyen günlerde başlayacağı bildirildi.
 
Sevilla son maçlar öncesinde Beşiktaş'ın da muhtemel rakipleri arasında bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...