Tgrt Haber
21 Mart 2017 15:45

Dialiba, Yeni Malatyaspor'la şampiyonluk hedefliyor

TFF 1. Lig'in lideri Evkur Yeni Malatyaspor'un golcü futbolcusu Dialiba, "Bu takımla şampiyon olmak istiyorum. 'Gol krallığı mı şampiyonluk mu' derseniz tabii ki şampiyonluğu seçerim." dedi.

Dialiba, Yeni Malatyaspor'la şampiyonluk hedefliyor
dialiba,yeni malatyaspor,

Evkur Yeni Malatyaspor'da sol kanatta forma giymesine rağmen gösterdiği üstün performansla takımın en golcü ismi olan 29 yaşındaki Dialiba, daha çok gol atıp sarı-siyahlı takımın şampiyonluğuna katkıda bulunmak için yoğun çalışıyor.

Bu sezon takımın gol yükünü çeken Senegalli futbolcu, ligde geride kalan 25 hafta sonunda rakip ağları 12 kez havalandırmayı başardı.

Boubacar Dialiba Diabang, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada her anlamda mutluyum. Takımımız iyi gidiyor." dedi.

"Her maçtan puan veya puanlar almak zorundayız"
Boubacar Dialiba Diabang, takımın en çok gol atan futbolcusu olması ve gol krallığı sıralamasına ilişkin ise şunları kaydetti:

"Pek gol krallığının peşinde olduğum söylenemez ama bu takımla şampiyon olmak istiyorum. 'Gol krallığı mı şampiyonluk mu?' derseniz tabii ki şampiyonluğu seçerim. Şampiyonluk hedefimiz var ve bu hedefi gerçekleştirmek için her maçtan puan veya puanlar almak zorundayız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...