Tgrt Haber
04 Ekim 2015 19:42

Dilmen'den Gomez açıklaması

Dilmen, Beşiktaş’ın deplasmanda Eskişehirspor’u 2-1 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. Dilmen, sakatlık olmaması durumunda siyah beyazlıların Alman yıldızı Mario Gomez'in Spor Toto Süper Lig'de gol kralı olacağını söyledi.

Dilmen'den Gomez açıklaması
rıdvan dilmen, gomez,

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş’ın deplasmanda Eskişehirspor’u 2-1 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri kaydeden Mario Gomez’i değerlendiren Dilmen, Alman forvetin sakatlık yaşamaması durumunda Spor Toto Süper Lig’de gol kralı olacağını söyledi.

Dilmen, “Geçen haftaki yayında da söyledim. Gomez, Türkiye Ligi’nin gol kralı olur. Beşiktaş’ın penaltıcısını bilmiyoruz, çünkü penaltı kullanmadı Beşiktaş. Penaltıları da kullanırsa zaten kesin olur. Ama bence penaltıları kullanmasa da gol kralı olur. Bir sakatlık olmazsa, ben Gomez’i mayıs ayı sonuna gol kralı olarak yazdım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...