Tgrt Haber
06 Temmuz 2018 23:50

Dünya Kupası'nın oynandığı Soçi'de sel krizi

Dünya Kupası’nın çeyrek final maçlarının oynandığı Rusya’nın Soçi kentinde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu sel meydana geldi.

Dünya Kupası'nın oynandığı Soçi'de sel krizi
dünya kupası,

Dünya kupası çeyrek final maçının oynandığı Soçi'de aşırı yağışlardan dolayı sel yaşandı. Şehir merkezlerinden mahallelere kadar her yerde su baskınları yaşandığı, Soçi'ye bağlı Adler ilçesinde yağışlar nedeniyle yollar kapandığı ve insanlar araçlarında mahsur kaldığı ifade edildi. Evleri su basan Ruslara belediye ekipleri yardım etti. Yağışlar nedeniyle hayat felç olurken vatandaşların su baskınlarıyla mücadele için büyük çaba sarf ettiği kaydedildi.

Fişt stadyumu ve çevresinde su baskınlarıyla karşılaşılmadığı, sadece Adler'in merkezinde su baskınlarının yaşandığı duyuruldu. Öte yandan stadyum çevresinde önlemlerin alındığı bildirildi. Yağışların ise yarın da etkili olacağı belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...