Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Nisan 2018 20:29

Dünyanın en iyi teknik direktörleri sıralaması belli oldu

Dünyanın en iyi teknik direktörleri sıralaması güncellendi. Club World Ranking'in duyurduğu sıralamaya göre Türkiye'den 2 teknik adam ilk 100'de yer aldı. Fatih Terim'in sıralamadaki yeri ise dikkati çekti.

Dünyanın en iyi teknik direktörleri sıralaması belli oldu
spor,

Dünyanın en iyi teknik direktörleri listesi güncellendi. Açıklanan verilere göre ilk yüzde 2 Türk teknik adam yer aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 60. sırada yer alarak Türkiye'den en iyi dereceyi yapan isim oldu. Onu 76. sıraya yükselen Abdullah Avcı izledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 140. sırada yer alırken Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, 301. sıraya yerleşti.

Fatih Terim neden 301. sırada?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 301. sırada yer alma sebebi uzun süredir kulüp takımı çalıştırmıyor olmasından kaynaklanıyor.
İlk üçte sürpriz isim

Dünyanın en iyi teknik direktörleri sıralamasında ilk üç sırada sürpriz bir isim yer aldı. Zirvede Real Madrid'in hocası Zidane yer alırken Barcelona'nın çalıştırıcı Valverde ikinci oldu. Bu sezon Dünya Kulüpler Kupası'nda final oynayan Brezilya ekibi Gremio'nun hocası Renato Gaúcho ise üçüncü sırada kendine yer buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...