Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2015 19:11

Dursun Aydın Özbek'in vaatleri neydi?

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Aydın Özbek, seçimden önce neler vaat etmişti? İşte Özbek'in vaatleri...

Dursun Aydın Özbek'in vaatleri neydi?
dursun aydın, gs, başkan,

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Aydın Özbek, seçimden önce neler vaat etmişti? İşte Özbek'in vaatleri...

Otel projesi

Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanında bulunan alana Galatasaray adına bir otel inşa etmek için çalışmalar yaptı. Otel inşaatı hızlı bir şekilde başlatıldı. Özbek, Galatasaray'ın otelden yılda en az 5 milyon Dolar kazanacağı vaadini vermişti.

Hamza Hamzaoğlu ile yola devam

Futbol takımında istikrardan yana olan Dursun Özbek, çalışmalarından son derece memnun olduğu Hamza Hamzaoğlu ile yola devam etmeyi düşünüyor. Özbek, Hamzaoğlu'nun takımda kalacağını açıklamıştı.

'İki senede düzlüğe çıkacağız'
Özbek, Galatasaray'ın mali açıdan dar bir dönemde olduğunun hatırlatılması üzerine, "İki sene yeter. Daha da çabuk olabilir. Galatasaraylılar bu borçtan korkmasın. Galatasaray'ın sıkıntısı bölünmüşlüktür." açıklamasında bulunmuştu.

Galatasaray'ı kimse satamaz

Başkan Özbek, seçilmeden önce Sarı-Kırmızılı takımın Ruslar'a satılacağı dedikodusu üzerine, "Galatasaray'ı kimse satamaz. Kimse de alamaz." demişti.

'Sıfır kavga, sıfır problem'

Özbek, Fenerbahçe ile ilişkiler konusunda ise şunları söylemişti:

"G.Saray’da Duygun Hoca’nın bir duruşu var. Sıfır kavga, sıfır problem. Düşmanlık yok rekabet var. Bizim felsefemiz bu. Spor bir yarışma ve şovdur. Müşterek menfaatlerimiz için birlikte çalışacağız ama sahada kıyasıya rekabete devam."

Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk!

Çiçeği burnunda başkan, Galatasaray'ın UEFA'da şampiyon olduğunu ve sıra Şampiyonlar Ligi'ne geldiğini belirtmişti. Özbek, başkan olacak kişilerin bu hedefleri amaçlaması gerektiğini ifade etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...