Tgrt Haber
28 Temmuz 2016 03:52

Emenike'den muhteşem dönüş

Taraftarın büyük tepkisini alarak geçen sezon kiralık gönderilen Emenike, Monaco maçında coştu.

Emenike'den muhteşem dönüş
emenike,

 Al Ain ve West Ham maceralarının ardından F.Bahçe’ye dönen Nijeryalı dün 2 golle hem galibiyeti getirdi hem de 456 gün sonra sarı-lacivertli formayla ağları havalandırdı. F.BAHÇE’YE büyük umutlarla gelen ancak bir türlü bekleneni veremediği için taraftarın günden güne tepkisini çeken Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli takıma bir döndü, pir döndü. Geçen sezon F.Bahçe’den kiralık olarak önce Al Ain’a sonra da West Ham’a giden ve bu iki takımda da performansıyla memnun etmeyen Nijeryalı golcü dün akşamki Monaco maçının tartışmasız yıldızıydı.
İLK yarıda karşı karşıya pozisyonda bir gol kaçıran Nijeryalı, taraftara “Emenike hiç mi değişmemiş” diye sordururken 39’da ise muhteşem dönüşün sinyallerini verdi.
 
‘KUTLAMAYA GİTSENE!’
 
Kjaer’den aldığı pasta kaleciyi yatırıp golünü atan Emenike, 61’de ise şık bir voleyle durumu 2-1’e getirdi ve 456 gün sonra F.Bahçe formasıyla gol atarak geceye damga vurdu.

 
ATTIĞI 2 golle maçın yıldızı olan Emenike, 90 dakikanın ardından genel menajer Hasan Çetinkaya kendisini uyarmasa neredeyse galibiyeti kutlamayacaktı. Son düdükle birlikte tüm takım, tribünlere koşup galibiyeti kutlarken Emenike soyunma odasına yöneldi. Bunu gören Çetinkaya, Nijeryalı golcüyü geri çevirip “Arkadaşlarının yanına gidip kutlamaya katılsana” dedi. Bunun ardından Emenike geri döndü ve galibiyet kutlamalarına katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...