Tgrt Haber
25 May 2018 13:46

Emre Belözoğlu 1 yıl daha Başakşehir'de!

Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini 1 yıl uzattı

Emre Belözoğlu 1 yıl daha Başakşehir'de!
başakşehir,,spor kulübü,,emre belözoğlu,

Medipol Başakşehir, bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini 1 yıl uzattı.

İşte kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama:

Başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın kaptanımız Emre Belözoğlu ile yaptığı görüşme sonrasında futbolcumuzun sözleşmesinin bir yıl daha uzatılmasına karar verilmiştir.
 
2018-2019 sezonu sonuna kadar turuncu-lacivertli formamızı giymeye devam edecek olan kaptanımız Emre Belözoğlu’na başarılar diler, zaferlerle dolu bir sezon geçirmesini temenni ederiz.
 
"Bu sezon son senem, G.Saray'ı tebrik ederim"

Yayıncı kuruluşa açıklamalar bulunan Emre, "Şu ana kadar bu takım için elimden gelen her şeyi yaptım, mutluyum. Başakşehir, benim ile sözleşme yenilemeseydi futbolu bırakacaktım. Bu sezon son senem olacak ve şampiyonlukla veda etmek istiyorum. Başakşehir bana değerli olduğumu hissettirdi, onlara teşekkür ediyorum. Bir sezon futbol oynarken, diğer yandan da geçişe hazırlanacağım. Teknik direktörlük ya da yöneticilik anlamında karar vereceğim. Genç arkadaşlarıma önerim şu; hayatlarının merkezlerine ailelerini ve futbolu koysunlar. Kulüpler ile bir anlaşma yaparken, sanki aileleri ile bir anlaşma yapıyorlar gibi düşünsünler. Hak etmediğiniz bir şampiyonluğu kazanamazsınız. Her şampiyonluk hak edilmiş şampiyonluktur. Galatasaray'ı tebrik ediyorum" dedi.
 
Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun sözleşmesinin uzatıldığını bu videoyla duyurdu
 
5 gol 10 asist
Kaptan Emre, geçtiğimiz sezon 35 maçta forma giyerken 5 gol 10 asistle oynamıştı.
 
Gümüşdağ, 'kendisi ve hoca da arzu ediyor' demişti

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Emre'nin saha içinde ve dışında görmek istemediğimiz bazı davranışları bizi zaman zaman üzüyor. Seneye onların olup olmayacağını konuşup, bir karar alacağız. Benim niyetim devam etmemesi, noktalaması yönünde ama kendisi arzu ediyor, hoca da istiyor." ifadelerini kullanmıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...