Tgrt Haber
26 Mart 2015 18:32

Emre Belözoğlu için kritik gelişme

Beşiktaş Kulübü, PFDK'ya sevkine gerek görülmeyen Emre Belözoğlu için Etik Kuruluna sevkini talep etti.

Emre Belözoğlu için kritik gelişme
emre,

Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasının ardından siyah-beyazlıların gündeminden düşmeyen Emre Belözoğlu için TFF'ye çifte başvuru geldi...

Temsilci raporlarında yer almayan ve ortaya çıkan görüntülerin de yayıncı kuruluş görüntüsü olmamasından dolayı TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevkine gerek görülmeyen Emre Belözoğlu konusunda Beşiktaş hukukçuları hakarete geçti.

Siyah - beyazlılar hem saha içindeki hareketleri hem de koridorlardaki eylemlerinden dolayı PFDK'ya sevkine gerek görülmeyen Emre Belözoğlu için TFF Etik Kurulu'na müracaat etti.

Son olarak Galatasataylı Melo hakkında inceleme yapan ve Brezilyalı futbolcuya kınama cezası veren Etik Kurulu'nin Emre Belözoğlu'nun saha içinde rakip teknik adam  Slaven Biliç'e yönelik eylemlerini incelemeye alacağı konuyla ilgili hem milli futbolcuyu hem de Hırvat teknik adamı önümüzdeki günlerde  sözlü savunma vermeleri için federasyona çağıracağı öğrenildi.

MAÇIN TEKRARI İÇİN BAŞVURU YAPILDI

Bu arada Beşiktaş Kulübü maçta kural hatası yapıldığı iddiasıyla derbi maçının tekrarını talep etti. Metin Albayrak, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada taraftarlarının tepkisi sonrası formasını çıkaran, ardından saha dışına giden ve tekrar oyun alanına dönen sarı-lacivertli futbolcu Emmanuel Emenike'nin pozisyonunda kural hatası olduğunu ve bu gerekçeyle maçın tekrarı için TFF'ye başvurduklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...