Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Kasım 2015 17:50

Es-Es taraftarından takıma destek yürüyüşü

Eskişehirspor’un Mersin İdmanyurdu takımını konuk edeceği maç öncesi, taraftarlar takımının yanında olduğunu göstermek için şehir turu attı.

Es-Es taraftarından takıma destek yürüyüşü
eskişehir, mersin idmanyurdu,

Eskişehirspor’a, son günlerde yaşadığı mağlubiyetler sonrası taraftardan tam destek gelmeye devam ediyor. Taraftarlar şehrin dört bir yanını takıma destek veren pankartlarla donatmasının ardından, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Adalar mevkiinde bir araya geldi. Takımını yarı yolda bırakmak istemeyen taraftarlar, Bando Es-Es’in müzikleri ile stadyuma kadar slogan ve marşlarla yürüdü. Halkın da yoğun ilgi gösterdiği yürüyüş sırasında taraftarlar yaktıkları meşaleler ve söyledikleri marşlarla, kent merkezini panayır alanına çevirdi. Taraftarlar stadyuma gerçekleştirdikleri yürüyüşün ardından 90 dakika daha takımına destek olmak için tribünleri doldurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...