Tgrt Haber
25 Nisan 2015 21:16

Eskişehirspor Fenerbahçe ile beraber kaldı

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Eskişehirspor Fenerbahçe ile beraber kaldı
eskişehirspor, fenerbahçe,

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. hafta maçında Eskişehirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Fenerbahçe'nin golünü 33. dakika Eskişehirsporlu Mustafa Yumlu kendi kalesine atarken, Eskişehirspor'un golünü ise 80. dakikada Emre Güral kaydetti. Bu sonucun ardından ligde lider Fenerbahçe 60 puana, 14. sıradaki Eskişehirspor da 31 puana yükseldi.

İLK YARI

14. dakikada Gökhan Gönül getirdiği topu ceza alanı içinden ceza yayı üzerindeki Sow'a aktardı. Bu futbolcunun topun gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

22. dakikada Alper Potuk'un düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Caner Erkin kullandı. Bu futbolcunun sert şutunda, top yandan az farkla dışarı gitti.

25. dakikada Sezer Öztürk'ün yerden sert şutunda, kaleci Volkan Demirel meşin yuvarlağı direk dibinde iki hamlede kontrol etti.

27. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi'nin sağ kanattan taşıdığı topu uzak direkteki Kaan Kanak'a ortaladı. Bu futbolcunun topun gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

29. dakikada Fenerbahçe ceza alanı sol çaprazından kazanılan serbest vuruşu Kaan Kanak kullandı. Bu futbolcunun doğrudan kaleye gönderdiği topu Volkan Demirel çok kolay bir şekilde kontrol etti.

33. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın soldan yaptığı ortada ceza alanında Sezgin Coşkun'dan dönen top Mustafa Yumlu'ya çarparak ağlara gitti ve Fenerbahçe öne geçti: 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe 1-0 üstün bitirdi.

İKİNCİ YARI

Birazdan...

ESKİŞEHİRSPOR: 1 - FENERBAHÇE: 1

Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Adil Sinem, Asım Yusuf Öz

Eskişehirspor: Ali Şaşal Vural, Lawal, Sezgin Coşkun, Sezer Öztürk, Kaan Kanak, Mori, Mustafa Yumlu, Toko, Özgür Çek, Kamil Ahmet Çörekçi, Causic
Teknik Direktör: Michael Skibbe

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Sow, Webo
Teknik Direktör: İsmail Kartal

Goller:  Dk. 80 Emre Güral (Eskişehirspor), Dk. 33 Mustafa Yumlu (kendi kalesine) (Fenerbahçe)
Sarı Kart: Dk. 81 Emre Güral (Eskişehirspor)

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de, Caner 200., Sow ise 100. maçına çıktı. Eskişehirspor karşısında sarı-lacivertli formayla 294. karşılaşmaya çıkan kaleci Volkan Demirel ise eski kalecilerden Rüştü Reçber'i yakaladı. Volkan, Rüştü ile birlikte Süper Lig'de Fenerbahçe formasını en fazla giyen kaleci oldu.

Diego Ribas 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Teknik direktör İsmail Kartal, Bursaspor maçında kadroya almadığı Brezilyalı oyuncuyu zorlu Eskişehirspor deplasmanında yedek kulübesine oturttu. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Mehmet Topuz ve henüz hazır olmayan Serdar Kesimal kadroda yer almadı. Bu arada, Fenenbahçe'nin aldığı ceza nedeniyle Atatürk Stadı'nın misafir tribünü bu maçta kapatıldı. Bu nedenle Fenerbahçe taraftarları takımlarına destek veremedi.

Eskişehirspor'da değişiklik yok

Eskişehirspor, Fenerbahçe karşısına geçen hafta deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçtaki kadrosuyla çıktı. Teknik direktör Michael Skibbe, deplasmanda rakiplerini 1-0 yendikleri maçın kadrosunu bozmayarak, zorlu maçta aynı kadroyla sahada yer aldı.

Statta boşluklar göze çarptı

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında ev sahibi takım taraftarları takımlarına destek için tribünlerde yer aldı. Fenerbahçe taraftarlarının yer almadığı statta yer yer boşluklar göze çarptı.

Eskişehir Valisi'nden lösemili çocuğa jest

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 12 yaşındaki lösemi hastası Melih Yavaş'ın Fenerbahçe maçını birlikte izleme isteğini geri çevirmedi. Vali Tuna, Yavaş ile birlikte Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını protokol tribününden izleyerek Tuna'nın isteğini yerine getirdi. Lösemi hastası Melih Yavaş, valinin bir süre önce kendisini evinde ziyareti sırasında bu istekte bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...