Tgrt Haber
07 Temmuz 2018 23:21

Esteban, Slovenya kampına katıldı

Yönetimden ve Teknik Direktör Ünal Karaman'dan özür dileyen, Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Estaban, Slovenya kampına katıldı.

Esteban, Slovenya kampına katıldı
estaben,

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor günü iki antrenman yaparak tamamladı. Teknik Direktör Ünal Karaman, yönetiminde Slovenya Futbol Federasyonu'na ait tesislerde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Castillo ve Sosa katılmazken, Burak Yılmaz ve Kamil Ahmet Çörekçi, Muhammet Beşir ve Batuhan Artaslan salonda çalıştı.

Antrenmanın ilk bölümü kondisyon ağılıklı geçerken, ikinci bölümde ise Ünal Karaman, oyuncularını Yo-Yo testinden geçirdi. Son bölümde ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Taraftarlar antrenmanı izledi 
Slovenya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililerin antrenmanını yakın ülkelerden gelen taraftarlar da izledi. Teknik Direktör Ünal Karaman ve oyuncularla fotoğraf çektiren taraftarlar yanlarında getirdikleri formaları imzalattı.

Esteban kampa katıldı 

26 Temmuz'da Trabzon'da başlayan yeni sezon hazırlıklarına izinsiz olarak katılmayan ve çeşitli mazeretler bildiren Esteban, 11 gün sonra Slovenya'daki kampa katıldı. Takımdan ayrı olarak çalışan Kosta Rikalı kalecinin fizik olarak takımın çok gerisinde olduğu gözlendi.

Ahmet Ağaoğlu kampı ziyarete geldi 

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'da, bordo-mavili takımın Slovenya'da gerçekleştirdiği kampı ziyarete geldi. Akşam saatlerinde Slovenya'ya gelen Ağaoğlu, burada Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla görüşecek. 

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...