Tgrt Haber
18 Nisan 2015 21:22

F.Bahçe'de hazırlıklar sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

F.Bahçe'de hazırlıklar sürüyor
fenerbahçe, hazırlık, bursaspor,

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 27. haftasında, 20 Nisan Pazartesi günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18:00’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla devam etti ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz ve Volkan Demirel’in takımla birlikte çalıştığı antrenmanda, Gökhan Gönül ve Raul Meireles tedavi ve çalışmalarınıtakımdan ayrı özel program dahilinde gerçekleştirdi.

Fenerbahçe hazırlıklarını, 19 Nisan Pazar günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Can Bartu Tesisleri'ndeki bu antrenman saat 17.00’de başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...