Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2015 20:18

Fatih Terim'den Emre açıklaması

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde gündemi değerlendirdi.

Fatih Terim'den Emre açıklaması
terim,

Lüksemburg - Türkiye maçı öncesinde Ozan Tufan, Mehmet Ekici ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Terim, milli takım gelecekleri ile ilgili tartışmalar olan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in, ihtiyaç olması durumunda tekrar milli takıma çağırılabileceğini söyledi.
 
İŞTE TERİM'İN SÖZLERİ...
 
"Açıkçası 10 maç oynayacağız. İlk yarı diye düşünürsek 5 maç oynadık. Bunları hatırlayacak olursak İzlanda maçında 60'ta 10 kişi kaldık. Çevirebilir miydik 11'e 11 olsa bilinmez. Çek Cumhuriyeti maçına gelelim. Arda'nın pozisyonu dünyanın her yerinde penaltıdır. Onu atsak 2-0 olacak. Bırakın 2-0'ı biz geriye düştük. Letonya maçı 7,8-0 bitecek maç 1-1 bitti. Kazakistan maçında Burak'ın atamadığı bir pozisyon var herkesin aklındadır. Gelelim Hollanda'ya... Son dakikada yedik ve 1-1 bitti. İnşallah bütün musibetler ilk maçlarda yaşanmıştır."
 
"ANCAK BÖYLE BİR GOL YERDİK"
 
"Hollanda maçında ancak böyle bir gol yerdik. Ancak birine çarpacak ve kaleye girecek. Sneijder'in vuruşu Volkan'ın kucağına gidiyor. Huntelaar'ın kafasıyla gol oldu. Gökhan'ın Ozan'a veremediği, Burak'ın kaçırdığı pozisyonlar var. Galibiyeti kaçırdık. Şu bir gerçek ki, oyuncularda "Bir bu gruptan çıkacağız" düşüncesi hakim. Bakıldığı zaman bayağı gol pozisyonumuz var. Rakibe de pozisyon vermemişiz. Çünkü bunu öngörmüştük. Bu maç gösterdi ki Türk Futbolu her zaman yanlardan kötü değil. Yan toplarda iyi işler yaptık."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...