Tgrt Haber
19 May 2018 22:49

Fatih Terim: 'Yarın Ali Sami Yen'de şampiyonluk kutlaması yapacağız'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe'yi 1-0 yenerek şampiyon oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: 'Yarın Ali Sami Yen'de şampiyonluk kutlaması yapacağız'
fatih terim

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"Göztepe ile başlamıştık, Göztepe ile bitirdik. Galatasaraylılara hayırlı olsun. Kulübümüzün 21. benim 7. şampiyonluğum. Bunu hak ettik. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Daha önce emeği geçen başkan ve yöneticilere ve şu anki başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Daha önceki teknik heyete de teşekkür ediyorum. Son olarak da dünyanın her yerindeki taraftarımıza teşekkür ediyorum. Tam bir 12. adam olan taraftara teşekkür ederim. Tüm herkesin ailesine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Taraflı tarafsız bir sürü şeyi geride bıraktık. Çok şükür Allah'a bu şampiyonluğu kucakladık. Çok mutluyum. Büyük bir başarıyı elde eden Galatasaray Kulübü, yarın kendisine yakışır şekilde Ali Sami Yen'de bunu kutlayacak. Fiziki şartlardan dolayı Florya kapandı. Yarın eğleneceğimiz bir gün oldu. Yarın Ali Sami Yen'de görüşmek üzere."

"İzmir'de olduğumuza çok sevinçliyim. Benim Galatasaray'a gelişimde Metin Oktay'ın payı çok büyüktü. O'nun memleketinde, kralın memleketinde bu başarıyı yakaladığımız için çok mutluyum. Gomis penaltıda topu aldı ve bırakın dedim. Böyle şampiyon olunur. Yaşamak cesurların hakkı. İyi şeyler, iyi insanların başına geliyor. Selçuk'tan çok da memnundum ve o da kurtardı. Senin, benim adaletim şaşıyor ama Allah'ın adaleti şaşmıyor."

"Bu şampiyonluğun diğerlerinden farkı da var ve anlamı da değişik. Birçok şey ile içeride, dışarıda karşılaşıyorsunuz. Florya'da da talimatım vardı; hiçbir kuruma bakmadan devam ettik. Herkesin emeği var. Muhteşem bir bitiş oldu. Her kulübün kazanma şansı vardı. Bütün yarışanlara buradan sevgilerimi iletiyorum ve başarılar diliyorum. Düşenlere de geçmiş olsun. Ben çok şampiyonluk gördüm ama bu seferkinin anlamı ve ifade ettiği çok farklıydı. Sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluktur ve anamızın ak sütü kadar helaldir. Galatasaray'ın da unutmayacağı bir şampiyonluktur. Bugün biz kazandık ve biz hak ettik. Tüm rakiplerimize de selamlar, sevgiler gönderiyoruz. En tepeden en alta kadar herkesin emeği var. Biz tamamen işimizi odaklandık. Abdurrahim ve Mustafa Cengiz'e çok teşekkür ederim. Abdurrahim'in de hakkı ödenmez. Bu sezon enteresan bir yıl oldu ve biz de dışarıdan izledik ve ne cevap, ne de bahane bulduk. Çalıştık ve çok şükür... Allah, iyi şeyleri iyi insanlara veriyor. Allah namerte muhtaç etmesin merte etsin de. Birkaç gün içerisinde bir TV programı yapacağız. GS TV ya da başka bir TV olabilir. Daha açık, daha güzel konuşabiliriz."

 

"Mekanın sahibi biziz, 45'in üzerinde neredeyse 50 sene olmuş. Avrupa şampiyonu, lig şampiyonu olmuşuz. Bizi hem gönderip, gitti gibi yapanlara kırgınım. Florya'nın sırrı zaten kendi içindedir. Orada bir grup, biz orayı ezbere biliriz. Biz oranın her tarafını biliriz. Orası bizim kalbimizin çarptığı ve Beşiktaş maçında kazanarak bıraktırıldığımız.... İzmir'de çok güzel günler geçirdim. İzmir'de mutluydum ve o günkü başkan ve yönetim ile çok güzel anlarım oldu. En son da Göztepe ile şampiyonluğu kutladım. Bu sene de Göztepe iyi işler yaptı. Göztepe her zaman lige renk katan önemli bir camiadır. Hayatım, gençliğim neredeyse burada geçti."

"Süper Lig'deki 21. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in basın toplantısı esnasında yaşananlar dikkat çekti. Fatih Terim'in toplantıya başladığı sıralarda salonu basan Galatasaraylı futbolcular Nagatomo, Eren Derdiyok, Denayer, Ahmet Çalık ve Feghouli, 'İmparator Fatih Terim' tezahüratı yaptı. Kısa süreli ara verilen toplantı, futbolcuların salonu terk etmesiyle devam etti."

Fatih Terim'den şampiyonluk paylaşımı

Deneyimli teknik adam kendisinin UEFA Şampiyonlar Ligi logosu ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşarak Şampiyonlar Ligi'nin resmi sosyal medya hesabını etiketledi ve İngilizce olarak, "Tık tık! Kim geri döndü tahmin et?" notunu düştü. Terim'in bu paylaşımı dakikalar içerisinde binlerce kez paylaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...