Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2018 23:30

Fatih Terim'e basın toplantısında büyük sürpriz!

Fatih Terim basın toplantısında konuşurken, sarı-kırmızılıların yabancı futbolcuları Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Denayer ve Maicon gibi isimler "İmparator Fatih Terim" tezahüratları ile basın toplantısını kesti. Bu anlar Terim için de büyük sürpriz oldu.

Fatih Terim'e basın toplantısında büyük sürpriz!
fatih terim,

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe karşısında alınan 1-0'lık galibiyet sonrası gelen şampiyonluk hakkında konuştu. Terim'e basın toplantısında yabancı futbolculardan büyük sürpriz yapıldı. Terim'in öğrencileri "İmparator Fatih Terim" diyerek basın toplantısına girdiler.

Terim'in şampiyonluk açıklamaları ise şu şekilde oldu...

"Göztepe ile başlamıştık, Göztepe ile bitirdik. Daha önce çalıştığım bu güzel kulüp... Benim 7. Galatasaray'ın 21. şampiyonluğum. Galatasaraylılara hayırlı olsun. Anamızın ak sürü gibi helal bir şampiyonluk olarak görüyorum. Fizik departmanımıza ve tüm yanımda çalışan yardımcılarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Daha evvel emeği geçen başkan yöneticilere, şimdi emeği geçen başkan yöneticilere teşekkür ediyorum. benimle beraber Galatasaray'ın bütün profesyonellerine teşekkür ediyorum. Son olarak da en önemlisini son ayrıldım. Dünyanın tüm Galatasaraylılarına teşekkür ediyorum. Tüm ailelerimize, oyuncuların ailelerine, herkesin eşine çocuklarına tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Açıkçası taraflı-tarafsız, isteyen -istemeyen doğru yanlış bir sürü şeyi geride bıraktık. Çok şükür Allah'a. Bu şampiyonluğu kucakladık. Çok mutluyum. Böyle bir büyük başarıyı elde eden Galatasaray kulübü, yarın kendine yakışır bir şekilde Ali Sami Yen'de kutlayacağız. Florya'yı kapattık. Kulübümüz böyle bir anlayış gösterdi, fiziki şartlardan dolayı. Yarın da hep beraber kupayla birlikte birbirimize sarılacağımız, eğleneceğimiz bir gün olacak. Yarın Ali Sami Yen'de buluşmak üzere...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...