Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Şubat 2017 10:50

'F.Bahçe puan kaybederse Advocaat istifa edecek' iddiası

​Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile oynayacağı maçta puan kaybetmesi durumunda Hollandalı çalıştırıcı Advocaat’ın istifa edeceği konuşuluyor.

'F.Bahçe puan kaybederse Advocaat istifa edecek' iddiası
dick advocaat,

Süper Lig'de bugün formunun zirvesinde olan Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Fenerbahçe'de herkes bu kritik maça kilitlenmiş durumda. Haftaya girilirken lider Beşiktaş ile arasında 8 puan fark olan Fenerbahçe'nin bu maçta puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk şansının çok ama çok azalacağı ifade ediliyor. Yönetim ve camia bu maçı ligin dönüm maçı olarak nitelendiriyor. Yenilgi veya beraberlik durumunda teknik patron Dick Advocaat'ın yönetimin kendisine yeni sözleşme önermesine rağmen istifa edebileceği bile kulislerde konuşuluyor! Fenerbahçeli futbolcular da kendi aralalarında konuşarak bu maçın önemine dikkat çekiyorlar.

RUSYA'DAKİ FUTBOL ENDİŞELENDİRİYOR

Kasımpaşa maçının kritik önemine karşın UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar karşısında alınan 1-0'lık yenilgiden ziyade ortaya konan kötü futbol herkesi endişelendiriyor. Takımın son durumu öktü sonuç ihtimalini de ortaya koyuyor. Başkan Aziz Yıldırım, Advocaat ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparken, Hollandalı hocanın da futbolcularına sürekli olarak uyarılarda bulunduğu da gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...