Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2015 23:25

Felipe Melo İnter yolunda

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo Inter yolunda. İtalyan kulübü ile anlaşmaya varan tecrübeli oyuncu için resmi açıklama birkaç gün içinde yapılacak.

Felipe Melo İnter yolunda
melo,

İtalya'da forma giymek için gün sayan Melo, sarı kırmızılı yönetimin Jose Rodriguez'i resmen kadrosuna katmasını bekliyor. Melo ve Rodriguez'in menajeri Jose Baster, iki futbolcusunun transferi ile ilgili Galatasaray yönetimine bir proje sunmuştu. Bu proje kapsamında, Rodriguez Real Madrid kulübünden bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a transfer olacak; Melo da bedelsiz olarak Inter forması giyecek. Galatasaray yönetimi, Rodriguez'i alırken sözleşmesine özel bir madde koydurdu. Buna göre, Rodriguez 4 yıl içinde Galatasaray'dan başka bir takıma transfer olursa Real Madrid bu transferden pay alacak. İspanyol kulübü yüzde 50 pay isterken, Galatasaray bu payı düşürmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan 21 yaşındaki Rodriguez, resmi sözleşmeyi imzalayacak. İmzanın ardından ise Felipe Melo, Inter'e gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...