Tgrt Haber
08 Temmuz 2015 04:33

Fenerbahçe'den Robin van Persie çıkarması

Sportif Direktör Giuliano Terraneo, her konuda anlaşılan Hollandalı yıldız ve Manchester United’la son prosedürleri halletti.

Fenerbahçe'den Robin van Persie çıkarması
van persie, fenerbahçe,

Fenerbahçe’de Luis Nani de geldi artık gözler Robin van Persie’ye çevrildi. Sarı-Lacivertliler, transferini mutlu sonla tamamladığı Hollandalı golcü ile ilgili son prosedürleri halletmek için Sportif Direktör Giuliano Terraneo’yu İngiltere’ye gönderdi. Tereyağından kıl çekercesine transferlerini bitiren Terraneo’nun oyuncu ve Manchester Kulübü yetkilileriyle bir araya geldiği ve transferi mutlu sonla bitirdiği öğrenildi. Bugün İstanbul’a dönecek olan Giuliano Terraneo’nun yanı sıra eşyalarını toplamak için süre isteyen Robin Van Persie’nin de bir iki gün içinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe Kulübü’nün ise Holandalı yıldızın transferini bugün açıklayacağı öğrenildi.

VAN PERSİE İSYANI!
Robin van Persie transferini sabırsızlıkla bekleyen Sarı-Lacivertli taraftarlar, Hollandalı yıldızın twitter hesabını karıştırdı ortalık karıştı. @ rvp hesabını kullanan ve kendisine gönderilen yanlış mesajlardan bıktığını belirten Hintli Prasad, witterdan bir açıklama yaparak “Eğer Robin van Persi ile irtibata geçmek istiyorsanız, adresi Persie_ Official’dır. Benimle ilgisi yoktur” ve “Benim Pereira’yı etkilemeye çalışmam oldukça zor”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...