Tgrt Haber
09 Ocak 2018 23:27

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu için harekete geçti!

Fenerbahçe, kariyerini Medipol Başakşehir'de sürdüren eski futbolcusu Emre Belözoğlu'yu transfer etmek için girişimlere başladı!

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu için harekete geçti!
emre belözoğlu,spor,transfer

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kadar transferde de rekabet yaşanıyor! Arda Turan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklayan Başakşehir'de flaş bir ayrılık yaşanabilir! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın isteği üzerine sarı-lacivertlilerin gündemine Emre Belözoğlu geldi. Fenerbahçe'de asbaşkan Ali Yıldırım Emre ve Hasan Çetinkaya ise transfer için görüşmelere başladı.

Başakşehirli yöneticiler, şampiyonluk yolunda kaptanları Emre Belözoğlu'nu göndermek istemiyor fakat Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye gitme isteği bu transferi sarı lacivertli ekibin lehine çeviriyor. Emre Belözoğlu konusuyla ilgili Arda Turan transferinin resmileşmesinden sonra sıcak gelişmeler yaşanabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...