Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2016 21:52

Fenerbahçe İngiltere deplasmanında kaybetti

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United'a 4-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe İngiltere deplasmanında kaybetti
fenerbahçe, manchester united, maç, canlı maç, fenerbahçe maçı,

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United'a 4-1 mağlup oldu. Manchester United'a 4-1 yenilen Fenerbahçe, üçüncü sıraya indi.
Fenerbahçe, İngiliz ekibi Manchester United'a deplasmanda 4-1 yenildi. Grubun diğer maçında Hollanda temsilcisi Feyenoord ağırladığı Ukrayna ekibi Zorya'yı 1-0 yendi.
Van Persie, 522 gün sonra Old Trafford'da
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, eski takımına karşı ilk 11'de sahaya çıkarak, 522 gün sonra Old Trafford'da yeniden forma giydi. 
İngiltere kariyerinde 8 yıl Arsenal'da oynadıktan sonra Manchester United'a 30 milyon avro bonservis bedeliyle gelen 33 yaşındaki futbolcu, 30 kez rakip fileleri sarstığı Old Trafford'da en son maçına 17 Mayıs 2015 tarihinde çıkmış ve bir önceki takımı Arsenal'a karşı 30 dakika sahada kalmıştı.
Kariyerinin tek lig şampiyonluğunu Manchester United ile 2012-14 sezonunda yaşayan deneyimli futbolcu, eski kulübüne karşı bugün 14. kez sahaya çıktı. "Düşler Tiyatrosu" olarak da bilinen Old Trafford'da rakip olarak hiç galibiyet yaşamayan Hollandalı futbolcu, daha önce Arsenal formasıyla Manchester United'a biri Old Trafford'da olmak üzere toplam dört gol atmıştı. 
Son lig maçında Alanyaspor'a karşı bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Hollandalı futbolcu, Manchester United'a karşı da kadrodaki yerini korudu. Hollandalı futbolcu, daha önce UEFA Avrupa Ligi'nde Grasshoppers maçında da ilk 11'de görev almıştı.
Volkan Şen cezasını tamamladı
Geçen sezon Braga maçında hakeme yaptığı hareket nedeniyle ceza alan Volkan Şen cezasını tamamladı ve Manchester United karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.
Bu sezon ligde yedi maça ilk 11'de başlayan 29 yaşındaki futbolcu, cezası nedeniyle Avrupa kulvarında takımının Monaco, Grasshoppers, Zorya ve Feyenoord ile oynadığı altı maçta forma giyememişti. 

Sarı-lacivertli oyuncu, Braga ile deplasmanda oynadıkları ve 4-1 yenildikleri UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında hakeme kırmızı kart nedeniyle itiraz etmiş, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulundan 31 Aralık 2016'ya kadar ceza almıştı. Kurul, karara yapılan itiraz üzerine cezayı 30 Eylül tarihine çekmişti. 

Taraftarlar Fenerbahçe'yi yalnız bırakmadı
Fenerbahçeli taraftarlar, grupta lider durumdaki takımlarını zorlu Manchester United deplasmanında yalnız bırakmadı. 

75 bin kişi kapasiteli Old Trafford'da kendilerine ayrılan yeri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan futbolculara tezahüratlarla moral verdi. Müsabakayı, kafileyle birlikte dün Manchester'a gelen kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler de izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...