Tgrt Haber
26 Kasım 2015 21:00

UEFA'da Fenerbahçe ve Beşiktaş gecesi

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarındaki beşinci maçlarında Fenerbahçe deplasmanda Molde'yi, Beşiktaş da sahasında Skenderbeu'yu 2-0 mağlup etti. İki takım da gruplarındaki son maçlarında berabere bile kalsa tur atlayacak.

UEFA'da Fenerbahçe ve Beşiktaş gecesi
fenerbahçe, molde,

Fenerbahçe Norveç'te oynadığı maçta 68. dakikada Fernandao ve 84. dakikada Ozan'ın attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. A Grubu'nda ilk beş maç sonunda tur atlamayı garantileyen Molde'nin 10, Fenerbahçe'nin 8, Ajax'ın 6, elenen Celtic'in ise 2 puanı var. Fenerbahçe, 10 Aralık'ta İstanbul'da Celtic'le berabere dahi kalsa tur atlayacak. Celtic'i yenmesi ve Molde'nin son maçta deplasmanda Ajax'a yenilmesi halinde ise grup birincisi de olabilecek.

Beşiktaş liderliğe yükseldi
Beşiktaş'ı İstanbul'da Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu karşısında galibiyete taşıyan goller, 35 ve 78. dakikalarda Cenk'ten geldi. H Grubu'nda ilk beş maç sonunda Beşiktaş'ın 9, Lokomotiv Moskova'nın 8, Sporting Lizbon'un 7, elenen Skenderbeu ise 3 puanı var. Beşiktaş da son maçında 10 Aralık'ta Sporting Lizbon'la deplasmanda berabere kalırsa tur atlayacak, kazanırsa grubu lider tamamlayacak. Beşiktaş'ın yenilmesi halinde ise elenmemesi için Lokomotiv Moskova'nın deplasmanda Skenderbeu'yu yenmemesi gerekiyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...