Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2018 23:53

Fenerbahçe, şampiyonluk için teşekkür mesajı yayımladı

Fenerbahçe Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sarı-lacivertli ekibin elde ettiği şampiyonlukta katkısı olanlar için teşekkür mesajı yayımladı.

Fenerbahçe, şampiyonluk için teşekkür mesajı yayımladı
fenerbahçe,,mesaj,

 Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, erkek  basketbol takımının TOFAŞ'a play-off final serisinde 4-1 üstünlük kurarak 9. kez  şampiyonluğa ulaştığı belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:
 
"Bizleri bir kez daha gururlandıran şampiyon takımımızı tebrik ediyor,  başta başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve teknik ekibimize, genel menajer  Maurizio Gherardini’ye, çok değerli oyuncularımıza; idari ekibimize ve  çalışanlarımıza, emekleriyle şampiyonluğumuzun mimarları arasında bulunan eski  başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna, şampiyonluk yolundaki  katkılarıyla takımımızı yalnız bırakmayan, başta Doğuş Grubu olmak üzere tüm  sponsorlarımıza, asla bitmeyen destekleri ve maddi-manevi katkılarıyla  takımımızın 6. adamı olan, 'Dünya’nın en güzel taraftarlarına' sonsuz  teşekkürlerimizi sunuyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...