Tgrt Haber
25 May 2017 19:35

Fenerbahçe’de Anthony Bennett ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yapılan karşılıklı anlaşma sonucunda Kanadalı oyuncu Anthony Bennett ile yollarını ayırdı.

Fenerbahçe’de Anthony Bennett ile yollar ayrıldı
fenerbahçe, Anthony Bennett, basketbol,

Bu sezon  Olympiacos'u finalde devirerek Euroleague şampiyonu olan  Fenerbahçe, Anthony Bennett ile yolların ayrıldığını açıkladı.

İşte  Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

" Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, yapılan karşılıklı anlaşma sonucunda Kanadalı oyuncu Anthony Bennett ile yollarını ayırmıştır.

ŞAMPİYONLUKTA PAY SAHİBİ

Takımımıza Ocak ayı içerisinde katılan ve bu süre zarfında ekibimize Euroleague ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi kulvarlarında katkı sağlayan Anthony Bennett, takımımızın elde ettiği tarihi Euroleague şampiyonluğu başarısında da pay sahibi olmuştur.

Bennett'a, formamızı giydiği süre boyunca gösterdiği ekip uyumu ve yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...