Tgrt Haber
23 Eylül 2018 04:45

Fenerbahçe'de oynamış Beşiktaşlı futbolcular 11'i

Hem sarı lacivertli, hem de siyah beyazlı formayı terleten birçok oyuncu olsa da bazı isimler Beşiktaş ile özdeşleşmiş durumda. Fenerbahçe'de oynamış Beşiktaşlı futbolculardan 11 kurulsa nasıl olurdu?

Fenerbahçe'de oynamış Beşiktaşlı futbolcular 11'i
fenerbahçe,beşiktaş,ilk 11,transfer

MURAT ŞAHİN

Siyah beyazlı formayı giymeden önce Fenerbahçe'de oynayan Murat Şahin, futbolseverler tarafından tanınırlığını siyah beyazlı formayla sağladı.

ALİ GÜNEŞ

2004 yılında Fenerbahçe'den ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan Ali Güneş, siyah beyazlı formayı 3 sezon boyunca terletti.

İSMAİL KÖYBAŞI 

2009 yılında transfer olduğu Beşiktaş'tan 2016 yılında ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan İsmail Köybaşı, siyah beyazlı formayla 1 şampiyonluk yaşadı.

ALPAY ÖZALAN

1993 yılında transfer olduğu Beşiktaş'ta 6 sene forma giyen Alpay Özalan, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce siyah beyazlı savunmanın vazgeçilmez ismiydi.

AHMET YILDIRIM

19 yaşında transfer olduğu Fenerbahçe'de bir türlü beklenilen patlamayı yapamayan Ahmet Yıldırım, kariyerinin en olgun günlerini Beşiktaş'ta geçirdi.

TAYFUR HAVUTÇU

Siyah beyazlı formayı 9 sene terleten Tayfur Havutçu, futbolu Beşiktaş'ın efsane isimlerinden biri olarak bıraktı.

SERGEN YALÇIN

4 büyük takımda da forma giyen Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın 100. yıl şampiyonluğunun sembol ismi haline gelmişti.

ALİ KEMAL DENİZCİ

Trabzonspor efsanelerinden biri olan Ali Kemal Denizci, Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta da forma giymiştir. 1982'de Beşiktaş'ın şampiyonluk hasretine son verdiği sezonun sembol isimlerinden biri olmuştur.

TÜMER METİN

2003 yılındaki şampiyonluğun sembol isimlerinden Tümer Metin, Fenerbahçe'ye transferiyle ses getirmiş ve siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti.

FEYYAZ UÇAR

Beşiktaş'ın bestelere konu olan efsane golcüsü Feyyaz Uçar, 1994-95 sezonunda sarı lacivertli formayı terletti.

OKTAY DERELİOĞLU 

6 sezon boyunca Beşiktaş hücum hattının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Oktay Derelioğlu, kariyerinin ilerleyen dönemlerinde Fenerbahçe forması da giydi.

İşte her iki takımda da forma giymiş ancak Beşiktaş ile özdeşleşmiş futbolculardan oluşturduğumuz 11... (Goal)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...