Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ocak 2018 11:31

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a golcü çalımı!

Acıbadem ile sponsorluk anlaşması imzalayan Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da gündemine gelen Daniel Sturridge için yeni girişimde bulunacak.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a golcü çalımı!
fenerbahçe,,beşiktaş,

Transferde suskunluğunu koruyan Fenerbahçe, Acıbadem ile imzalanan göğüs sponsorluğu anlaşması ile atağa kalktı. Sarı- lacivertli yönetim, takviye için girişimlerine hız verdi. Bu kapsamda daha önce de gündeme gelen Liverpool'lu Daniel Sturridge için de yeni teklif yapılması bekleniyor. Anlaşma sağlanırsa, 28 yaşındaki forvet sezon sonuna kadar kiralanacak. Dünya Kupası'nda oynayabilmek için direkt forma giyeceği bir takıma gitmek istediği bilinen Sturridge ile İtalyan devi İnter de ilgileniyor. Kanatlarda da görev yapabilen Sturridge'nin Liverpool ile 1.5 yıl daha sözleşmesi var. Sturridge dışında başka alternatiflerle de görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi Tecrübeli oyuncu bu sezon Liverpool'da toplam 14 maça çıkarken, 3 gol attı, 3 tane de asist gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a golcü çalımı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...