Tgrt Haber
13 Ocak 2018 13:32

Feyyaz Uçar, Van Büyükşehir Belediyespor'da

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu Feyyaz Uçar ile teknik direktörlük konusunda anlaştı.

Feyyaz Uçar, Van Büyükşehir Belediyespor'da
feyyaz uçar,

Antalya'da ikinci devre için kamp çalışmaları devam eden Van  Büyükşehir Belediyespor, Feyyaz Uçar ile el sıkıştı.
 
Kentteki bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan kulüp  başkanı Servet Yenitürk, oluşturdukları gönüllü ekiple takımı iyi yerlere  getirmek istediklerini ifade etti.

Van'ın futbola susamış bir kent olduğunu anlatan Yenitürk, şöyle  konuştu:
 
"Biz de ilk hedefimiz olarak yeni hoca üzerinde çalışmalar yaptık. Bu  kapsamda tanınmış ve bilinen bir isim olan Feyyaz Uçar üzerinde karar kıldık.  Hocamız da elini kalbinin üzerine koydu ve parayı bir kenara bırakıp bizlerle  birlikte yola çıkmak istedi. Birbirimize karşılıklı söz verdik. İnanıyoruz ki  hocamıza ve takımımıza vereceğimiz destekle başarılı olacağız."
 
Transfer çalışmalarıyla da ilgili bilgi veren Yenitürk, "Şu ana kadar  Gökhan Ünal da olmak üzere 3 futbolcu ile anlaştık. Transfer çalışmalarımız  hocamızın talepleri doğrultusunda devam edecek. Devre arasında transfer yapmak  zor olur genelde ancak biz en iyi transferleri yapmak ve hocamızın talepleri  doğrultusunda çalışacağız." ifadelerini kullandı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...